Σπυροσ Φωκασ Ραμπο / Σπυροσ Φωκασ Ραμπο 3 : ΖΩΗ ΛΑΣΚΑΡΗ- ΣΠΥΡΟΣ ΦΩΚΑΣ: Η ΑΦΙΣΑ / Ο σπύρος φωκάς μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο κορίνθου, καθώς η υγεία του παρουσίασε νέα.

Έπαιξε επίσης και στο «ράμπο ιιι». Ο οποίος βοηθά τον τζον ράμπο (σιλβέστερ σταλόνε). Ο σπύρος φωκάς είναι έλληνας ηθοποιός με καριέρα στο εξωτερικό. Ακόμη έχει παίξει στο «ράμπο ιιι». Οι περισσότερες ήταν στην ιταλία και στην αμερική, και αξίζει να αναφερθεί ότι .

Έπαιξε επίσης και στο «ράμπο ιιι». Σπυροσ Φωκασ Ραμπο 3 : ΖΩΗ ΛÎ'ΣΚÎ'ΡΗ- ΣΠΥΡΟΣ ΦΩΚÎ'Σ: Η Î'ΦΙΣÎ'
Σπυροσ Φωκασ Ραμπο 3 : ΖΩΗ ΛÎ'ΣΚÎ'ΡΗ- ΣΠΥΡΟΣ ΦΩΚÎ'Σ: Η Î'ΦΙΣÎ' from lh5.googleusercontent.com
Ο σπύρος φωκάς είναι έλληνας ηθοποιός με καριέρα στο εξωτερικό. Καθώς έπαιξε και σε άλλες ταινίες με πιο γνωστή το «ράμπο ιιι». Ακόμη έχει παίξει στο «ράμπο ιιι». Εμπορική επιτυχία, όπως το «διαμάντι του νείλου» και «ράμπο 3». Οι περισσότερες ήταν στην ιταλία και στην αμερική, και αξίζει να αναφερθεί ότι . Ο σπύρος φωκάς μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο κορίνθου, καθώς η υγεία του παρουσίασε νέα. Ο οποίος βοηθά τον τζον ράμπο (σιλβέστερ σταλόνε). Μετά την μεταφορά του στο νοσοκομείο της κορίνθου, ο γνωστός ηθοποιός πήρε.

Έπαιξε επίσης και στο ράμπο ιιι.

Καθώς έπαιξε και σε άλλες ταινίες με πιο γνωστή το «ράμπο ιιι». Ο σπύρος φωκάς είναι έλληνας ηθοποιός με καριέρα στο εξωτερικό. Έπαιξε επίσης και στο «ράμπο ιιι». Rocco and his brothers vincenzo parondi (1960). Ο σπύρος φωκάς είναι έλληνας ηθοποιός με σημαντική καριέρα και στο εξωτερικό όπου συμμετείχε μέχρι και. Ο σπύρος φωκάς μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο κορίνθου, καθώς η υγεία του παρουσίασε νέα. Μετά την μεταφορά του στο νοσοκομείο της κορίνθου, ο γνωστός ηθοποιός πήρε. Οι περισσότερες ήταν στην ιταλία και στην αμερική, και αξίζει να αναφερθεί ότι . Έπαιξε επίσης και στο ράμπο ιιι. Ο οποίος βοηθά τον τζον ράμπο (σιλβέστερ σταλόνε). Εμπορική επιτυχία, όπως το «διαμάντι του νείλου» και «ράμπο 3». Οι νεότεροι τον γνωρίζουν από τις τηλεοπτικές σειρές «δύο ξένοι», όπου είχε μια έκτακτη συμμετοχή και «της . Ο σπύρος φωκάς παραχώρησε μια επιλεκτική συνέντευξη στον σκαϊ.

Ο σπύρος φωκάς είναι έλληνας ηθοποιός με σημαντική καριέρα και στο εξωτερικό όπου συμμετείχε μέχρι και. Ο οποίος βοηθά τον τζον ράμπο (σιλβέστερ σταλόνε). Έπαιξε επίσης και στο «ράμπο ιιι». Ο σπύρος φωκάς μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο κορίνθου, καθώς η υγεία του παρουσίασε νέα. Ο σπύρος φωκάς παραχώρησε μια επιλεκτική συνέντευξη στον σκαϊ.

Καθώς έπαιξε και σε άλλες ταινίες με πιο γνωστή το «ράμπο ιιι». Σπυροσ Φωκασ Ραμπο 3 : ΖΩΗ ΛÎ'ΣΚÎ'ΡΗ- ΣΠΥΡΟΣ ΦΩΚÎ'Σ: Η Î'ΦΙΣÎ'
Σπυροσ Φωκασ Ραμπο 3 : ΖΩΗ ΛÎ'ΣΚÎ'ΡΗ- ΣΠΥΡΟΣ ΦΩΚÎ'Σ: Η Î'ΦΙΣÎ' from lh5.googleusercontent.com
Μεγάλη εμπορική επιτυχία, όπως το «διαμάντι του νείλου» και «ράμπο 3». The jewel of the nile omar (1985). Ακόμη έχει παίξει στο «ράμπο ιιι». Ο σπύρος φωκάς παραχώρησε μια επιλεκτική συνέντευξη στον σκαϊ. Rocco and his brothers vincenzo parondi (1960). Ο σπύρος φωκάς μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο κορίνθου, καθώς η υγεία του παρουσίασε νέα. Ο σπύρος φωκάς είναι έλληνας ηθοποιός με σημαντική καριέρα και στο εξωτερικό όπου συμμετείχε μέχρι και. Έπαιξε επίσης και στο «ράμπο ιιι».

Έπαιξε επίσης και στο ράμπο ιιι.

Ο σπύρος φωκάς μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο κορίνθου, καθώς η υγεία του παρουσίασε νέα. Ο σπύρος φωκάς είναι έλληνας ηθοποιός με καριέρα στο εξωτερικό. Ακόμη έχει παίξει στο «ράμπο ιιι». Οι περισσότερες ήταν στην ιταλία και στην αμερική, και αξίζει να αναφερθεί ότι . Οι νεότεροι τον γνωρίζουν από τις τηλεοπτικές σειρές «δύο ξένοι», όπου είχε μια έκτακτη συμμετοχή και «της . Ο οποίος βοηθά τον τζον ράμπο (σιλβέστερ σταλόνε). Ο σπύρος φωκάς γεννήθηκε στην πάτρα και ο κινηματογραφικός φακός φώτισε. Έπαιξε επίσης και στο ράμπο ιιι. The jewel of the nile omar (1985). Ο σπύρος φωκάς είναι έλληνας ηθοποιός με καριέρα στο εξωτερικό. Συνολικά έπαιξε σε 36 ταινίες. Ο σπύρος φωκάς είναι έλληνας ηθοποιός με σημαντική καριέρα και στο εξωτερικό όπου συμμετείχε μέχρι και. Μεγάλη εμπορική επιτυχία, όπως το «διαμάντι του νείλου» και «ράμπο 3».

Rocco and his brothers vincenzo parondi (1960). Ο σπύρος φωκάς γεννήθηκε στην πάτρα και ο κινηματογραφικός φακός φώτισε. Ο σπύρος φωκάς είναι έλληνας ηθοποιός με καριέρα στο εξωτερικό. Ο οποίος βοηθά τον τζον ράμπο (σιλβέστερ σταλόνε). Έπαιξε επίσης και στο «ράμπο ιιι».

Οι περισσότερες ήταν στην ιταλία και στην αμερική, και αξίζει να αναφερθεί ότι . Σπυροσ Φωκασ Ραμπο 3 : ΖΩΗ ΛÎ'ΣΚÎ'ΡΗ- ΣΠΥΡΟΣ ΦΩΚÎ'Σ: Η Î'ΦΙΣÎ'
Σπυροσ Φωκασ Ραμπο 3 : ΖΩΗ ΛÎ'ΣΚÎ'ΡΗ- ΣΠΥΡΟΣ ΦΩΚÎ'Σ: Η Î'ΦΙΣÎ' from lh5.googleusercontent.com
Συνολικά έπαιξε σε 36 ταινίες. Ο οποίος βοηθά τον τζον ράμπο (σιλβέστερ σταλόνε). Έπαιξε επίσης και στο «ράμπο ιιι». Rocco and his brothers vincenzo parondi (1960). Ακόμη έχει παίξει στο «ράμπο ιιι». Εμπορική επιτυχία, όπως το «διαμάντι του νείλου» και «ράμπο 3». Ακόμη έχει παίξει στο «ράμπο ιιι». Ο σπύρος φωκάς μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο κορίνθου, καθώς η υγεία του παρουσίασε νέα.

Ακόμη έχει παίξει στο «ράμπο ιιι».

Ο σπύρος φωκάς γεννήθηκε στην πάτρα και ο κινηματογραφικός φακός φώτισε. Το πραγματικό του όνομα είναι ανδρουτσόπουλος σπύρος. Rocco and his brothers vincenzo parondi (1960). Έπαιξε επίσης και στο ράμπο ιιι. Ακόμη έχει παίξει στο «ράμπο ιιι». Ο σπύρος φωκάς παραχώρησε μια επιλεκτική συνέντευξη στον σκαϊ. Συνολικά έπαιξε σε 36 ταινίες. Ο σπύρος φωκάς μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο κορίνθου, καθώς η υγεία του παρουσίασε νέα. Οι νεότεροι τον γνωρίζουν από τις τηλεοπτικές σειρές «δύο ξένοι», όπου είχε μια έκτακτη συμμετοχή και «της . Καθώς έπαιξε και σε άλλες ταινίες με πιο γνωστή το «ράμπο ιιι». Μετά την μεταφορά του στο νοσοκομείο της κορίνθου, ο γνωστός ηθοποιός πήρε. Εμπορική επιτυχία, όπως το «διαμάντι του νείλου» και «ράμπο 3». Ο οποίος βοηθά τον τζον ράμπο (σιλβέστερ σταλόνε).

Σπυροσ Φωκασ Ραμπο / Σπυροσ Φωκασ Ραμπο 3 : ΖΩΗ ΛÎ'ΣΚÎ'ΡΗ- ΣΠΥΡΟΣ ΦΩΚÎ'Σ: Η Î'ΦΙΣÎ' / Ο σπύρος φωκάς μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο κορίνθου, καθώς η υγεία του παρουσίασε νέα.. Εμπορική επιτυχία, όπως το «διαμάντι του νείλου» και «ράμπο 3». Οι νεότεροι τον γνωρίζουν από τις τηλεοπτικές σειρές «δύο ξένοι», όπου είχε μια έκτακτη συμμετοχή και «της . Ακόμη έχει παίξει στο «ράμπο ιιι». Συνολικά έπαιξε σε 36 ταινίες. Rocco and his brothers vincenzo parondi (1960).

The jewel of the nile omar (1985) σπυροσ φωκασ. Εμπορική επιτυχία, όπως το «διαμάντι του νείλου» και «ράμπο 3».